woensdag 22 mei 2013

Call me Jacob...

Mijn eerst Jacobbroek is ook een feit!
I know I know, het stond op mijn to-do lijstje van vorig jaar, maar ben er wel vorig jaar aan begonnen hoor... Wat een geluk dat mijn jongste spruit een trage groeier is ;-)
 
IK vind het SUPER leuk, het retro stofke, de olifanten pijpen... De papa is wat minder enthousiast, vindt het allemaal beetje TE.
Bon... hij heeft ongelijk!
 
Maar hij moest wel toegeven dat onze kleine man er wel 'cool' mee staat. Het model past perfect bij kindjes met een smal poepke ;-)
Het enige probleem dat zich nu stelt is dat ik niets in zijn garderobe kan vinden dat bij een 'petrolkleurig-retro-broekske' past! Dan maar gewoon effe poseren in zijn onderhemdje... héél sexy!
 
én ideaal om de Gangnam-Style in te dansen!
 
De volgende Jacob is al geknipt, ik ga nog steeds voor een maatje 92 maar de pijpen heb ik wat langer geknipt en heb ze ook een beetje versmald onderaan, om de papa content te stellen... Ben benieuwd, misschien was dit een slechte zet!?
Ik koos nu voor een dunne jeansstof en misschien laat ik mij gaan met fluo-stiksels... Of nee, want dan heb ik wéér niks om mee te combineren!!!

2 opmerkingen:

Stipjes en datjes zei

leuk! Mijn zoontje zit nog niet in maat 92, dus nog even wachten en dan bestel ik het patroon ook.

flooke zei

S-T-O-E-R!!!
En wàt, de papa vindt het niet ok???
Volgens mij is hij gewoon mega jaloers maar wil hij het niet toegeven!:p