zondag 1 april 2012

Birthday-crown part II

2 jaar, wat wordt Felix een echte peuter ...
en de verjaardagskroon van eigen makelij gaat nu ook zijn 2e verjaardag in :-)
Misschien wil hij het ding volgend jaar niet meer aan en zal ik moeten fotoshoppen (nog vlug even een cursus volgen dan)!

En wat lief van opa om een handje (mondje) te helpen!Mijn girlfriends en ik wilden onze naai en stik-skills wat bijschaven en schreven ons pardoes in voor een naaicursus bij de KAV :p
Waarschijnlijk niet de béste beslissing die we ooit namen want wat bleek... we kunnen het eigenlijk al een pak beter dan we dachten!
In een les of vier (telkens van een uur of 3!) werd ons op een ellendig traag tempo de werking van een naaimachine uitgelegd, hoe we een patroon moeten tekenen, hoe we stof moeten knippen, en ten slotte hoe we een zak moeten maken met een niet-echt-uitdagende-werkwijze...

Al bij al ben ik wel tevreden met mijn zakje... en van de compagnie tijdens de lessenreeks ;)
Maar meiskes, laat ons dat alstublieft NOOIT meer doen...

Kixx, Els

4 opmerkingen:

lot zei

geen vervolg meer ???? :-)

ZwenZwen zei

Soms zoekt een mens meer uitdaging he! Goed om weten dat de lessen zo worden opgebouwd!

MariaDL zei

wel dames, een steek in mijn hart. Hier lopen er ook naailessen van de KAV die veel vlotter verlopen en een wachtlijst hebben voor deelname om u tegen te zeggen. Waarschijnlijk hebben jullie het niet zo getroffen met de betrevende lesgeefster. Want hier gaat alles veel vlotter en ga je met heel wat werstukjes naar huis op het einde van de lessenreeks. Spijtig!
groeten van een blogleester.

els zei

Beste MariaDL,
het is zeker niet mijn bedoeling om de kwaliteit van de lessen van de KAV te veralgemenen hoor. Ongetwijfeld zijn er veel verschillen bij andere steden of gemeenten, inderdaad mede door de lesgevers.
Wij hadden er hier jammer genoeg meer van verwacht...
Groetjes,
Els