maandag 12 december 2011

Het is zover

Plots zit iedereen aan de haak. Ikke dus (nog) niet.
Ik zag mezelf dat niet doen. Tellen en geconcentreerd bezig zijn, das niets voor mij. Ik hou nogal van het snelle werk waar je niet zo geconcentreerd voor hoeft te zijn, waarbij ik ondertussen kan tetteren of meezingen met de muziek. Dus haken nee, dank u.
Maar goed, ik heb mezelf al ongelofelijk overtroffen door te naaien. Een jaar gelden kon ik nog geen knoop aan een broek naaien en nu draag ik rokjes die ikzelf gemaakt heb :-).
Dus ja, ik ging het toch nog eens proberen dat haken.
Donderdag kreeg ik een snelcursus van Flo. Ze haalde voor mij een haakpen, ik kocht een bol wol, dit kleur ongeveer.Ik begon er vrijdagavond aan, de eerste rij vaste steken en daarna stokjes. De vaste steken dat lukte mij behoorlijk goed, maar daarna die stokjes .... Bloed, zweet en tranen heeft het mij gekost om die eerste rij af te krijgen, maar daarna ging het super vlot !!!!!!!!!!!!!!
Straks toon ik jullie het resultaat!
Ik ben een fan van haken geworden. Het is zo leuk, je kan het tussendoor even doen, je kan gemakkelijk je haakwerkje ergens mee naartoe nemen, ... Ideaal !!!!!
vanaf zit ik dus ook aan de haak :-) !

3 opmerkingen:

Gwen zei

JIEHAAAAAAAAAAAAAAAA

Céline zei

Je zult dit ook wel snel onder de knie hebben. Een jaar geleden kon ik ook nog niet haken en inmiddels pas ik patronen aan en maak ik zelf dingetjes. ben benieuwd naar het eindresultaat! Groetjes Céline

els zei

Ik viel bijna van mijn stoel!
You go girl!