donderdag 8 december 2011

Ik geef toe ....Ik geef toe ... het is fantastisch!!!!!!!
Bas vroeg aan Sinterklaas het pirateneiland! Alles heb ik eraan gedaan om hem op andere gedachten te brengen. Ik vond het maar niets, maar hij was vastbesloten. Hij wou het pirateneiland. Uiteindelijk gaf Sinterklaas toe, het is dan ook een kinderfeest hé, en gaf hij dat lieve kind het pirateneiland.
2.5 uur werk om het in elkaar te steken !!!!! Maar hoe meer het in elkaar stak, hoe magischer ik het vond.
Wat gebeurt er nu iedere morgen ... ik speel er even mee!!!!!!!!!!!!!! Er is een codespel aan verbonden en als je de juiste code hebt gevormd gaat er een poort open! SUPER!!!!
Ik geef toe ... hij kon geen beter kado gekozen hebben, dat lieve kind x

4 opmerkingen:

Marina zei

Playmobil bestaat sinds 1974, ik had toen één van de eerste, de popjes waren nog in één kleur, en de handjes konden niet draaien, maar ik vond het het fijnste speelgoed ooit, ik heb er ook nog veel van, ik stuurde mijn kinderen zelfs een beetje in die richting, en van playmobil mochten ze vragen wat ze wilden, ze kregen het, en ik speelde natuurlijk ook graag mee, heerlijk! Dus inderdaad een supercadeau!

Zilly zei

Wees blij met het kind in jou-niets is leuker dan dit. Mooie dag toegewenst met hart&ziel door Sil.

Carolien zei

Playmobil blijft leuk toch!? Man en ik genieten van het in elkaar zetten. Hier wordt steeds gevraagd om het prinsessenkasteel, jammer dat het zo duur is want het gaat er echt niet komen.

els zei

Felix is hier ook al gestart met Playmobil 123!
En euh, laat da manneke ook een beetje spelen hé ;)